Bounty-popcorn med smeltet pålægschokolade og kokos

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 spskrapsolie
  • 1.5 dlupoppede popcorn
  • 80 grammørk pålægschokolade
  • 50 gramkokosmel
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De her "bounty-popcorn" er super nemme og hurtige at lave - og bedst af alt så smager de mega godt! Vendt med både chokolade og kokos. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld olien i en gryde sammen med majskornene og læg låg på. Skru helt op for varmen og ryst gryden når kornene begynder at poppe. Skru lidt ned for varmen når de popper, og ryst videre til alle korn er poppet. Pas på de ikke brænder på!

2. Hæld popcornene over i en stor skål. Knæk pålægschokoladen i stykker over de varme popcorn og lad det smelte imens du rører godt rundt.

3. Fordel popcornene på et stykke bagepapir og drys dem med kokosmel. Sæt dem i fryseren i ca. 15 minutter, så chokoladen sætter sig.

4. Jubii, så må der guffes. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at poppe popcornene. De kan også knække pålægschokoladen og vende den i popcornene og selvfølgelig drysse kokosmel over til sidst.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre