Bowl med kebab, grønt og kartofler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramnye kartofler
  • 0.5 stkspidskål
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 110 gramoliven m. urter
  •  syltede rødløg
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Bowl med kebab, grønt og kartofler

I samarbejde med

En lækker bowl med kyllingekebab, kartoffeltern bagt i ovnen, spidskål, tomater, agurk, syltede rødløg og oliven. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramnye kartofler
  • 0.5 stkspidskål
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 110 gramoliven m. urter
  •  syltede rødløg
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i små tern. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og vend dem med olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl tomater og agurk og skær begge dele ud efter eget ønske.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg kebabkødet efter anvisningen på posen.

5. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsbowl. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.

Tips til ekstra smag: Top med friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre