Bruschetta med tomat, peberfrugt og frisk basilikum

Ingredienser

( 20 stk. )

  • 2 stkgroft flute
  • 3 stktomater
  • 2 stksnackpeber
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Bruschetta er den perfekte snack som forret, til tapas eller til grillmenuen. Her har vi lavet en sprød version med tomat, peberfrugt og frisk basilikum. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær brødet i skiver og pensl dem med olivenolie på begge sider. Grill brødene til de er blevet fint lysbrune og har fået striber på begge sider. Men hold øje - det går pludselig stærkt. Laver du brødene i ovnen, skal de have 5-10 minutter ved 220 grader varmluft, til de har fået en let lysebrun overflade, men stadig er bløde i midten.

2. Vask tomaterne og peberfrugterne og skær dem i små tern. Hak basilikum i mindre stykker. Rør det hele godt sammen med salt og peber.

3. Flæk et hvidløgsfed og gnid brødene med hvidløget. Top med tomatblandingen.

4. Server de lune bruschettaer som forret, til tapas eller til grillmenuen.

5. Velbekomme!

Tips

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og peberfrugt i tern. De kan også røre salsaen sammen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre