Bubble waffles med is, bær og flødeskum

Ingredienser

( 4 styks )

  • 180 gramhvedemel
  • 130 gramsukker
  • 0.5 spskvaniljesukker
  • 0.5 spskbagepulver
  • 0.25 tsksalt
  • 3 stkæg
  • 1.5 spskolie
  • 110 gramvand
  •  papir eller karton
  •  vaffelfyld efter eget valg
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Bubble waffles med is, bær og flødeskum

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Bubble waf.. waffor noget?! Det kan du lige øve dig lidt på at sige, imens du forbereder dig på at skulle lave de LÆKRESTE vafler. Opskriften kan både laves i et almindeligt vaffeljern og i et ægte bubble waffle-jern, der giver en helt særlig vaffel med store lækre bobler. Her har vi fyldt vaflerne med is, bær, flødeskum, vaffelruller og krymmel, men du kan vælge din helt egen yndlingstopping. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 180 gramhvedemel
  • 130 gramsukker
  • 0.5 spskvaniljesukker
  • 0.5 spskbagepulver
  • 0.25 tsksalt
  • 3 stkæg
  • 1.5 spskolie
  • 110 gramvand
  •  papir eller karton
  •  vaffelfyld efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Varm vaffeljernet op.

2. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål.

3. Tilsæt æg, olie og vand og pisk det hele godt sammen til en ensartet masse uden klumper.

4. Pensl lidt olie i hvert hul og fyld dej i så det dækker alle huller i vaffeljernet. Luk jernet og vend det herefter om på den anden side. Lad vaflerne bage, til de er gyldenbrune. Hvis du bruger et almindeligt vaffeljern, steger du dem blot som almindelige vafler.

5. Du kan enten servere vaflerne på en tallerken med topping oven på, eller du kan sætte dem i et glas og forme dem som et kræmmerhus. Fold herefter karton eller papir omkring.

6. Server med dit yndlingsfyld - vi har brugt is, bær, flødeskum, vaffelruller og krymmel. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde alle ingredienserne i skålen. De kan også piske dejen sammen.

Du kan også tilføje 1 tsk. majsstivelse til opskriften - det gør vaflerne mere sprøde, og de deler sig nemmere i de små vafler.

.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre