Bulgursalat med agurk, blåbær, ristede kerner og kylling

Ingredienser

( 3 portioner )

  • 150 grambulgur
  • 50 gramgræskar- eller solsikkekerner
  • 75 gramsalatmix
  • 1 stkagurk
  • 125 gramblåbær
  • 120 gramstegte kyllingestrimler
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super nem og lækker bulgursalat med agurk, blåbær, ristede kerner og kylling. OBS: Denne opskrift er udviklet med udgangspunkt i de gennemsnitlige pakkestørrelser i supermarkedet, så du mindsker madspild.

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken og overhæld den efterfølgende med koldt vand.

2. Rist græskar - eller solsikkekerner på en tør pande og læg kernerne til afkøling på en tallerken, når de har taget farve.

3. Skyl salaten grundigt. Skyl og skær agurken i tern. Skyl blåbærrene.

4. Bland bulgur sammen med salat, agurk, blåbær, kerner, kylling og valgfri dressing.

5. Server salaten i en bøtte i madpakken - husk en gaffel. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre