Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En nem og klassisk byg-selv pastasalat med masser af friske grøntsager, rejer, kogte æg og en hurtig dilddressing rørt af creme fraiche, ketchup og dild. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 250 grampastaskruer
- 4 stkæg
- 4 stktomater
- 0,5 stkagurk
- 2 stkhjertesalat
- 1 pottedild
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 spskketchup
- 285 gramløse majs
- 200 gramrejer i lage
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Bring en kasserolle med vand i kog og kog æggene i 8 min. Overhæld dem herefter med koldt vand, pil dem og skær dem i halve.3
Skyl tomater, agurk og hjertesalat og skær det hele ud efter eget ønske.4
Skyl dilden og hak den fint. Rør dild, creme fraiche og ketchup sammen. Smag til med salt og peber.5
Stil alle ingredienserne på bordet i skåle og lad hele familien sammensætte deres egen pastasalat. Velbekomme.Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn anrette alle ingredienserne i små skåle og smage dressingen til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.