Cæsarsalat med kylling

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkgroft flute
  • 350 gramkyllingestrimler
  • 2 stkhjertesalat
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 285 gramløse majs
  • 3 spskrevet parmesan
  •  cæsardressing
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cæsarsalat med kylling

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker cæsarsalat med cherrytomater, agurk, majs, hjertesalat, kylling, grove brødcroutoner og cæsardressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkgroft flute
  • 350 gramkyllingestrimler
  • 2 stkhjertesalat
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 285 gramløse majs
  • 3 spskrevet parmesan
  •  cæsardressing
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skær flutet i små tern og vend dem med en god sjat olivenolie. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter.

3. Kom kyllingestrimlerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på pakken.

4. Skyl hjertesalat, cherrytomater og agurk og skær ud efter eget ønske. Vend det hele sammen med majs, parmesan, brødcroutoner og kylling i en skål.

5. Server cæsarsalaten og top med cæsardressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og agurken.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre