Cannelloni med grøntsager og ost. Hertil tomatsalat.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfriske lasagneplader
  • 800 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 200 gramPhiladelphia naturel
  • 480 gramfærdig pastasauce
  • 1 dlkoldt vand
  • 140 gramrevet ost
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 4 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 1 kuglemozzarella
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cannelloni med grøntsager og ost. Hertil tomatsalat.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Cannelloni er en lækker italiensk klassiker med fyldte pastaruller. I denne version fyldes cannellonierne med grøntsager og friskost og toppes med tomatsauce og revet ost. Hertil serveres en nem tomatsalat. God fornøjelse.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfriske lasagneplader
  • 800 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 200 gramPhiladelphia naturel
  • 480 gramfærdig pastasauce
  • 1 dlkoldt vand
  • 140 gramrevet ost
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 4 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 1 kuglemozzarella
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft og læg lasagnepladerne i et fad med vand, så de bliver bløde.

2. Steg grøntsagsblandingen i lidt olivenolie i en gryde eller dyb pande, til det har taget farve og til vandet er fordampet. Tilsæt oregano.

3. Hæld fyldet i en skål og bland med friskost.

4. Læg lasagnepladerne på et spækbræt. Fordel ca. 1.5 spsk. fyld på tværs af den øverste del af lasagnepladerne og rul dem sammen. Læg rullen med samlingen nedad i et ovnfast fad. Fortsæt med resten af fyldet og lasagnepladerne.

5. Fordel pastasaucen over rullerne. Hæld lidt vand i glasset til tomatsaucen, ryst det så du får det hele med og hæld det i fadet. Top med revet ost. Bag pastarullerne i ovnen i ca. 15 minutter til osten er gylden.

6. Skyl salaten, skær den i strimler og fordel den på et fad. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skræl rødløgene, skær dem i tynde ringe og fordel dem over salaten. Hak basilikumbladene fint og fordel dem på salaten sammen med mozzarella i små stykker.

7. Skræl og pres hvidløget. Bland det godt sammen med saften fra en citron og olie og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten.

8. Server de lækre cannellonier med tomatsalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fylde cannellonierne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre