Chicken tikka masala med ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 250 gramfersk kylling i tern
  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 140 gramtomatpuré
  • 1 dlvand
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Chicken tikka masala med ris

I samarbejde med

3.4, Meget populær

Tikka masala er en skøn indisk ret. Her har vi brugt en færdig tikka masala-blanding fra frost og tilsat cremefine og tomatpure. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 250 gramfersk kylling i tern
  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 140 gramtomatpuré
  • 1 dlvand
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits kyllingestykkerne i ca. 5 min. Tilsæt den frosne tikka masala-blanding og lad det stege med i ca. 5 min.

3. Tilsæt cremefine, tomatpure og vand og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

4. Server chicken tikka masala med dampende varme ris i skåle og top evt. med friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre