Chicken wings med pasta og tomatsauce

Ingredienser

Retten kan fryses

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 700 gramferske kyllingevinger eller lår
  • Marinade
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dlketchup
  • 1 spskakaciehonning
  • 1 spskbalsamicoeddike
  • Tomatsovs
  • 0.5 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spskpaprika
  • 1 spsktørret oregano
  •  olivenolie
  •  peber
  •  salt
  • Gnavergrønt
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkrød peberfrugt
  • 200 gramedamamebønner eller ærter
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Chicken wings med pasta og tomatsauce

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Chicken wings er mega lækre, og så er de slet ikke svære at lave selv! Du kan vælge at købe dem færdigmarineret eller marinere dem med vores lækre marinade. Kan du ikke få friske kyllingevinger i supermarkedet, bruger du bare underlår. Vi serverer dem med med pasta, tomatsovs og gnavergrønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 700 gramferske kyllingevinger eller lår
  • Marinade
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dlketchup
  • 1 spskakaciehonning
  • 1 spskbalsamicoeddike
  • Tomatsovs
  • 0.5 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spskpaprika
  • 1 spsktørret oregano
  •  olivenolie
  •  peber
  •  salt
  • Gnavergrønt
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkrød peberfrugt
  • 200 gramedamamebønner eller ærter

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft eller tænd for grillen, hvis vejret er til det.

2. Kog pastaen som anvist på pakken.

3. Pres hvidløget eller hak det fint og rør det godt sammen med ketchup, honning og balsamico i en skål. Vend kyllingevingerne godt rundt i marinaden og steg dem på grillen eller giv dem ca. 15 minutter i ovnen, til de er gennemstegte.

4. Skyl peberfrugten og skær i grove tern. Hak løg og hvidløg fint. Steg nu løg og hvidløg i lidt olivenolie i en gryde i et par minutter. Tilsæt peberfrugt og steg til det hele er faldet lidt sammen. Tilsæt hakkede tomater, paprika og oregano og rør godt. Læg låg på gryden og skru ned for varmen.

5. Lad sovsen simre i ca. 10 minutter, mens de lækre chicken wings steger færdige. Jo længere tid, du lader tomatsovsen simre, jo blødere bliver grøntsagerne. Smag til med salt og peber.

6. Skræl gulerødderne og skær dem i stave sammen med resten af peberfrugterne, og server som gnavergrønt sammen med pastaen, ærter eller tilberedte edamamebønner - og selvfølgelig de lækre wings og tomatsovsen.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skære peberfrugt i tern. De kan også lave marinaden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre