Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Hvis I er vilde med den klassiske chili con carne i jeres familie, så vil I helt sikkert også kunne lide denne variant med kylling. Vi serverer den med vilde ris, sprøde majs og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 2 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stksnackpeber
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 spskpaprika
- 1 tskstødt kanel
- 300 gramkylling i tern
- 2 dåsehakkede tomater
- 1 terninghønsebouillon
- 1 dåsekidneybønner
- 30 grammørk chokolade
- 285 gramløse majs
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Hak løg og hvidløg fint. Skyl snackpeberen og skær den i små tern.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og snackpeberen sammen med spidskommen, paprika og kanel. Tilsæt kyllingetern og steg dem i et par minutter under omrøring.4
Tilsæt hakkede tomater, bouillon, drænede og skyllede kidneybønner og mørk chokolade. Lad retten simre så længe som muligt og husk at røre i gryden undervejs. Smag til med salt og peber.5
Server chili con pollo med vilde ris, sprøde majs og creme fraiche på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn komme ris, vand og salt i en gryde og skylle kidneybønnerne.
Ekstra smag: Friske koriander og limesaft.