Chili con pollo med vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  vilde ris
  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksnackpeber
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 tskstødt kanel
  • 300 gramkylling i tern
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 dåsekidneybønner
  • 30 grammørk chokolade
  • 285 gramløse majs
  • 2.5  dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hvis I er vilde med den klassiske chili con carne i jeres familie, så vil I helt sikkert også kunne lide denne variant med kylling. Vi serverer den med vilde ris, sprøde majs og creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Hak løg og hvidløg fint. Skyl snackpeberen og skær den i små tern.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og snackpeberen sammen med spidskommen, paprika og kanel. Tilsæt kyllingetern og steg dem i et par minutter under omrøring.

4. Tilsæt hakkede tomater, bouillon, drænede og skyllede kidneybønner og mørk chokolade. Lad retten simre så længe som muligt og husk at røre i gryden undervejs. Smag til med salt og peber.

5. Server chili con pollo med vilde ris, sprøde majs og creme fraiche på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn komme ris, vand og salt i en gryde og skylle kidneybønnerne. Ekstra smag: Friske koriander og limesaft.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre