Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Frygt ej! Selvom der er skruet helt ned for kød og chili, er der skruet helt op for smag og grøntsager. Denne udgave af den klassiske con carne er 100 % vegetarisk og smager fantastisk. Kødet erstattes af lækre hakkede grøntsager og chilien drysses på efter smag. Opskriften er beregnet til to dage, så gem resterne til fyld i wraps dagen derpå. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 250 gramchampignon
- 1 stkknoldselleri
- 2 stkløg
- 1 spskpaprika
- 2 dåsehakkede tomater
- 140 gramtomatpuré
- 2 dåsekidneybønner
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 spskstødt kanel
- 0.5 spsktørrede koriander
- 6 stklaurbærblad
- 300 gramløse majs
- 2 stkavocado
- tortillachips med fuldkorn
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
- tørret chili
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Rens og skyl champignonerne, skræl selleriet og pil løgene. Skær alle grøntsagerne i grove tern og giv dem en ordentlig snurretur i en blender eller minihakker.3
Steg paprikaen af i lidt olivenolie i en stor gryde. Tilsæt grøntsagerne og steg videre i fem minutter. Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, drænet kidneybønner, resten af krydderierne og laurbærbladene.4
Lad det det hele simre i 15 min., og smag til med salt og peber. Har du god tid, så lad retten simre længere. Det giver kun mere smag.5
Servér sin carnen med ris, løse majs, avocado, tortilla chips, creme fraiche og chili som topping.6
Velbekomme!