Chokolade på ske til varm kakao

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 grammørk chokolade
  • 50 gramskumfiduser
  •  valgfri krymmel
  • 6 dlmælk
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Chokolade på ske til varm kakao

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Det er altså ret genialt at komme chokolade på en ske med skumfiduser og så er der den nemmeste og hyggeligste varm kakao klar - du skal bare lige opvarme mælken også. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 grammørk chokolade
  • 50 gramskumfiduser
  •  valgfri krymmel
  • 6 dlmælk

Fremgangsmåde

1. Smelt chokoladen i et vandbad eller i microovnen. Fordel chokoladen i 4 store spiseskeer og drys med skumfiduser eller krymmel oven på. Hvis du har store skumfiduser, så klip dem i mindre stykker.

2. Sæt skeerne i en dyb tallerken, så skaftet hviler op af kanten og sæt det et plant sted i fryseren til de er hårde - det tager ca. 30 minutter

3. Opvarm mælken i en gryde og fordel det i 4 kopper og rør en ske ned i hver kop til det er smeltet. Måske skal der lidt ekstra skumfiduser på toppen, og så har du den lækreste varme kakao.

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at klippe skumfiduserne i mindre stykker. De kan også komme chokolade på skeen og drysse krymmel og skumfiduser på.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre