Chokolade på ske til varm kakao

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 grammørk chokolade
  • 50 gramskumfiduser
  •  valgfri krymmel
  • 6 dlmælk
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det er altså ret genialt at komme chokolade på en ske med skumfiduser og så er der den nemmeste og hyggeligste varm kakao klar - du skal bare lige opvarme mælken også. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Smelt chokoladen i et vandbad eller i microovnen. Fordel chokoladen i 4 store spiseskeer og drys med skumfiduser eller krymmel oven på. Hvis du har store skumfiduser, så klip dem i mindre stykker.

2. Sæt skeerne i en dyb tallerken, så skaftet hviler op af kanten og sæt det et plant sted i fryseren til de er hårde - det tager ca. 30 minutter

3. Opvarm mælken i en gryde og fordel det i 4 kopper og rør en ske ned i hver kop til det er smeltet. Måske skal der lidt ekstra skumfiduser på toppen, og så har du den lækreste varme kakao.

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at klippe skumfiduserne i mindre stykker. De kan også komme chokolade på skeen og drysse krymmel og skumfiduser på.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre