Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
25 min
Måske har du set cloud bread på de sociale medier? Det er super sjovt og lækkert med en luftige konsistens og flotte farver. Cloud bread smager mildt af vanilje, sukker og æg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 120 grampasteuriserede æggehvider
- 70 gramsukker
- 0.5 spskvaniljesukker
- 25 grammajsstivelse
- frugtfarve
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 150 grader varmluft.2
Pisk æggehviderne stive med en elpisker.3
Tilsæt sukker og vaniljesukker og pisk lidt videre i et par minutter. Tilsæt til sidst majsstivelse og pisk til dejen er stiv - altså sådan at man kan vende den på hovedet i skålen, uden at dejen dumper ned i hovedet på dig..!4
Du kan enten lave et stort cloud bread med din yndlingsfrugtfarve. Du kan også dele dejen og lave forskellige farver. Dryp frugtfarve i til du har den ønskede farve.5
Bred dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag det i ca. 20-25 minutter.6
Du kan enten servere brødet med lidt marmelade og ellers kan du spise det, som det er. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børe være med til at piske æggehviderne stive og tilsætte yndlingsfarver.