Cloud bread - sødt og luftigt æggebrød i tre farver

Ingredienser

( 1 portion )

  • 120 grampasteuriserede æggehvider
  • 70 gramsukker
  • 0.5 spskvanillesukker
  • 25 grammaizena
  •  frugtfarve
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Måske har du set cloud bread på de sociale medier? Det er super sjovt og lækkert med en luftige konsistens og flotte farver. Cloud bread smager mildt af vanille, sukker og æg. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 150 grader varmluft.

2. Pisk æggehviderne stive med en elpisker.

3. Tilsæt sukker og vanillesukker og pisk lidt videre i et par minutter. Tilsæt til sidst Maizena og pisk til dejen er stiv - altså sådan at man kan vende den på hovedet i skålen, uden at dejen dumper ned i hovedet på dig..!

4. Du kan enten lave et stort cloud bread med din yndlingsfrugtfarve. Du kan også dele dejen og lave forskellige farver. Dryp frugtfarve i til du har den ønskede farve.

5. Bred dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag det i ca. 20-25 minutter.

6. Du kan enten servere brødet med lidt marmelade og ellers kan du spise det, som det er. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børe være med til at piske æggehviderne stive og tilsætte yndlingsfarver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre