Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
I aften er det ekstra nemt! Der er lækre clubsandwich på menuen, hvor vi bruger resterne fra stegt kylling fra gårsdagens kylling i fad. Du skal blot stege bacon og skære lidt grøntsager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 80 grambacon i skiver
- rester fra stegt kylling
- 1 stkagurk
- 3 stktomater
- 75 gramsalatmix
- 8 skivegroft sandwichbrød
- 100 grammayonnaise
- 0.25 spskkarry
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Gør imens resten klar.2
Skær de kolde kyllingefileterne i skiver.3
Skyl agurken og skær den i skiver - du kan evt. skære halvdelen i stave til gnavergrønt. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Rist sandwichbrødet på en brødrister eller giv det fem minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.4
Bland en hurtig karrymayo med mayo og karry og smag til med salt og peber.5
Stil alt på bordet i små skåle og fade. Lad familien sammensætte deres helt egen favoritsandwich med salat, tomat, agurk, bacon, kylling og karrymayo. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og agurker. De kan også røre mayo med karry, salt og peber.
Ekstra smag: Hvis du vil have lidt mere power i din sandwich, kan du røre sennep og lidt ekstra karry i dressingen.