Clubsandwich med kylling, bacon, karrymayo og grønt - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 80 grambacon i skiver
  •  rester fra stegt kylling
  • 1 stkagurk
  • 3 stktapastomater
  •  salat efter eget valg
  • 8 skivegroft sandwichbrød
  • 100 grammayonnaise
  • 0.25 spskkarry
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I aften er det ekstra nemt! Der er lækre clubsandwich på menuen, hvor vi bruger resterne fra stegt kylling fra gårsdagens kylling i fad. Du skal blot stege bacon og skære lidt grøntsager. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Gør imens resten klar.

2. Skær de kolde kyllingefileterne i skiver.

3. Skyl agurken og skær den i skiver - du kan evt. skære halvdelen i stave til gnavergrønt. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Rist sandwichbrødet på en brødrister eller giv det fem minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

4. Bland en hurtig karrymayo med mayo og karry og smag til med salt og peber.

5. Stil alt på bordet i små skåle og fade. Lad familien sammensætte deres helt egen favoritsandwich med salat, tomat, agurk, bacon, kylling og karrymayo. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og agurker. De kan også røre mayo med karry, salt og peber. Ekstra smag: Hvis du vil have lidt mere power i din sandwich, kan til du røre sennep og lidt ekstra karry i dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre