Clubsandwich med kylling, bacon og avocado. Hertil rodfrugtfritter.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 150 grambacon i skiver
  • 450 gramkyllingefilet
  • 4 stktomater
  • 2 stkavocado
  •  salat efter eget valg
  • 8 skivegroft sandwichbrød
  • 0.5 dlmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  ketchup
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Clubsandwich er måske en af de mest kendte sandwiches, og kombinationen af stegt kylling, bacon og karrymayo er virkelig også god! Vi fylder dem også med tomater, salat og avocado og serverer sandwichene med rodfrugtfritter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Læg rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem med lidt olie og bag dem i ca. 20-25 minutter.

3. Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.

4. Skær kyllingefileterne igennem på langs - så bliver de hurtigere færdige. Krydr dem med salt og peber og steg dem i baconfedtet på panden. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efter du har rørt ved fersk kød.

5. Mens kylling og bacon steger, ordner du resten. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Rist sandwichbrødet på en brødrister eller giv det fem minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

6. Bland en hurtig karrymayo med mayo og karry og smag til med salt og peber.

7. Stil alt på bordet i små skåle og på tallerkener. Lad nu familien sammensætte deres helt egen favoritsandwich. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og avocado i skiver. De kan også blande mayo med karry, salt og peber. Ekstra smag: Hvis du vil have lidt mere power i din sandwich, kan til du tilsætte sennep og rå løg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre