Cremet broccolisuppe med bacon og pinjekerner. Hertil miniflutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkbroccoli
  • 100 gramfrosne ærter
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 100 gramkalkunbacon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 25 grampinjekerner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet broccolisuppe med bacon og pinjekerner. Hertil miniflutes.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem og lækker broccolisuppe med ærter og cremefine. Serveret med sprød kalkunbacon og ristede pinjekerner som topping og sprøde flutes som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkbroccoli
  • 100 gramfrosne ærter
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 100 gramkalkunbacon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 25 grampinjekerner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og skær begge dele i grove tern. Pluk broccolien i små buketter og skær stokken i små tern.

3. Kom en sjat olivenolie i en dyb gryde og svits løg og hvidløg. Tilsæt broccoli, ærter, vand og bouillon og lad det koge i ca. 15 min.

4. Imens suppen koger: Skær kalkunbaconen i tern og læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg flutene ved siden af og bag det hele i ovnen i ca. 10 min.

5. Blend suppen med en stavblender, tilsæt cremefine og smag til med salt og peber.

6. Rist pinjekerne på en tør pande til de får lidt farve.

7. Server suppen i skåle med kalkunbacon og pinjekerner som topping og lune flutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre