Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker cremet broccolisuppe. Vi har brugt frosne broccolibuketter, kikærter på dåse og friskost. Suppen serveres med hjemmelavede brødcroutoner og persilleolie. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 dåsekikærter
- 400 gramfrosne broccolibuketter
- 8 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 stkgroft flute
- 150 gramfriskost
- 1 pottepersille
- 1 dlolivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft. Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand.3
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt broccolibuketter, kikærter, vand og bouillon og lad suppen simre i ca. 15 min.4
Imens retten simrer: Skær flutene i små tern og vend dem med en god sjat olivenolie og lidt salt. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12 min.5
Kom friskosten i retten og blend suppen med en stavblender. Lad suppen simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.6
Skyl og hak persillen fint og blend den med olivenolie - brug en minihakker eller stavblender.7
Server suppen i skåle og top med grove brødcroutoner og persilleolie. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.
Ekstra smag: Krydr brødcroutonerne med tørret oregano eller timian.