Cremet broccolisuppe med grove brødcroutoner og persilleolie

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dåsekikærter
  • 400 gramfrosne broccolibuketter
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkgroft flute
  • 150 gramfriskost
  • 1 pottepersille
  • 1 dlolivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet broccolisuppe med grove brødcroutoner og persilleolie

I samarbejde med

3.0, Meget populær

En lækker cremet broccolisuppe. Vi har brugt frosne broccolibuketter, kikærter på dåse og friskost. Suppen serveres med hjemmelavede brødcroutoner og persilleolie. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dåsekikærter
  • 400 gramfrosne broccolibuketter
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkgroft flute
  • 150 gramfriskost
  • 1 pottepersille
  • 1 dlolivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft. Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand.

3. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt broccolibuketter, kikærter, vand og bouillon og lad suppen simre i ca. 15 min.

4. Imens retten simrer: Skær flutene i små tern og vend dem med en god sjat olivenolie og lidt salt. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12 min.

5. Kom friskosten i retten og blend suppen med en stavblender. Lad suppen simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

6. Skyl og hak persillen fint og blend den med olivenolie - brug en minihakker eller stavblender.

7. Server suppen i skåle og top med grove brødcroutoner og persilleolie. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.

Ekstra smag: Krydr brødcroutonerne med tørret oregano eller timian.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre