Cremet gryderet med hakket svinekød og bønner. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 spskkarry
  • 2 spskpaprika
  • 400 gramhakket svinekød
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 dlvand
  • 1 terningsvinebouillon
  • 200 gramfrosne bønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet gryderet med hakket svinekød og bønner. Hertil ris.

I samarbejde med

3.2, Meget populær

En lækker og cremet gryderet med hakket svinekød, peberfrugt, bønner, cremefine, paprika og karry serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 spskkarry
  • 2 spskpaprika
  • 400 gramhakket svinekød
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 dlvand
  • 1 terningsvinebouillon
  • 200 gramfrosne bønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær den i små tern. Pil skrællen af løget og hak det fint.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry og paprika sammen med peberfrugt, løg og hakket svinekød.

4. Skru ned for varmen og tilsæt tomatpuré, cremefine, vand og bouillon. Vend bønnerne i retten og lad det hele simre under låg i 5-10 min. Smag til med salt og peber.

5. Server gryderetten med ris og top evt. med friskhakket persille hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugten og pille skrællen af løget.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre