Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og cremet gryderet med hakket svinekød, peberfrugt, bønner, cremefine, paprika og karry serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkgul peberfrugt
- 1 stkløg
- 1 spskkarry
- 2 spskpaprika
- 400 gramhakket svinekød
- 70 gramtomatpuré
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 dlvand
- 1 terningsvinebouillon
- 200 gramfrosne bønner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær den i små tern. Pil skrællen af løget og hak det fint.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry og paprika sammen med peberfrugt, løg og hakket svinekød.4
Skru ned for varmen og tilsæt tomatpuré, cremefine, vand og bouillon. Vend bønnerne i retten og lad det hele simre under låg i 5-10 min. Smag til med salt og peber.5
Server gryderetten med ris og top evt. med friskhakket persille hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugten og pille skrællen af løget.