Cremet one pot pasta med kylling

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stksquash
  • 1 stksnackpeber
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 400 grampennepasta med fuldkorn
  • 175 gramrevne gulerødder
  • 2 spsktørret timian
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 7 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 200 gramfriskost(Naturel)
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en virkelig lækker cremet one pot pasta med hakket kyllingekød, tørret timian, squash, cherrytomater, gulerødder og friskost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg. Hak hvidløget fint og skær løget i tern. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Skyl snackpeberen og skær den i små tern.

2. Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits løg, hvidløg og kyllingekød. Tilsæt de øvrige ingredienser på nær friskosten der skal vendes i til sidst.

3. Bring hele molevitten i kog. Læg herefter låg på, skru ned for varmen og lad det simre i ca. 15 min. til pastaen er færdig. Husk at røre i gryden undervejs.

4. Vend friskosten i og smag til med salt og peber.

5. Server i dybe skåle og top med friskhakket persille. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre