Cremet paprikagryde med skinkeschnitzler og couscous

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  couscous
  • 200 gramchampignon
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 250 gramskinkeschnitzler
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninghønsebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker efterårsret med cremet paprikasovs med cremefine, skinkeschnitzler, peberfrugt og champignoner serveret med fuldkorns-couscous. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog couscous som anvist på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Skær løg i små tern og hak hvidløget fint.

3. Skær skinkeschnitzlerne i mundrette størrelser.

4. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprika heri. Tilsæt skinketern, løg og hvidløg og steg det hele under omrøring i ca. 5 min.

5. Tilsæt champignoner og peberfrugt og lad retten stege videre i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, cremefine og bouillon og lad det hele simre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

6. Server den cremede paprikagryde med couscous. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og lad dem skylle peberfrugten. Ekstra smag: Top med friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre