Cremet pasta med grøntsager og friskost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 200 grambrune champignon
  • 0.5 stksquash
  • 250 grampennepasta med fuldkorn
  • 200 gramPhiladelphia eller anden friskost
  • 1 dlvand
  • 200 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet pasta med grøntsager og friskost

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en simpel pastaret med fuldkornspasta, squash, brune champignoner og ærter i en lækker sauce med friskost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 200 grambrune champignon
  • 0.5 stksquash
  • 250 grampennepasta med fuldkorn
  • 200 gramPhiladelphia eller anden friskost
  • 1 dlvand
  • 200 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl squashen og skær den i kvarte.

2. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg løg, hvidløg, champignoner og squash. Tilsæt friskost, vand og ærter og lad det simre. Smag til med salt og peber.

4. Bland pastaen med saucen og server pastaretten i skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i gryden til pastaerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre