Cremet pasta med laks, champignoner, squash og spinat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg eller rødløg
  • 400 gramchampignon
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 1 stksquash
  •  fuldkornspastaskruer
  • 200 gramfriskost
  • 1 dlvand
  • 225 gramlaksefileter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker og simpel pastaret med fuldkornspasta, laks og en cremet sovs af friskost vendt med stegte champignoner, squash og spinat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget og hak det fint. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl spinaten og squashen og riv squashen på den grove side af et rivejern.

2. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg løg og champignoner til de er gyldne. Tilsæt squash, friskost og vand og lad det simre.

4. Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i mindre stykker. Vend spinaten og laksen i sovsen og lad det simre i ca. 10 min. under omrøring. Smag til med salt og peber.

5. Vend sovsen sammen med pastaen inden servering eller server hver for sig.

6. Server pastaretten i skåle og top evt. med revet citronskal og citronsaft, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og skylle spinaten og squashen. Ekstra smag: Citronskal og citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre