Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en lækker pastaret med cherrytomater, ærter og spinat i en cremet sovs af rød pesto og cremefine. Vi topper hele herligheden med ristede pinjekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- fuldkornspasta
- 1 stkløg
- 250 gramcherrytomater
- 70 gramspæde spinatblade
- 2.5 dlcremefine 15%
- 130 gramrød pesto
- 200 gramfrosne ærter
- 25 grampinjekerner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen.2
Pil skrællen af løget og skyl cherrytomaterne. Hak løget fint og skær cherrytomaterne i kvarte. Skyl spinaten grundigt.3
Varm en dyb pande op med olivenolie og svits løg og cherrytomater. Tilsæt cremefine og pesto og lad det simre i et par minutter. Tilsæt spinaten og ærterne og lad det simre i yderligere et par minutter.4
Rist pinjekernerne på en tør pande.5
Bland pastaen med grøntsager og sauce og server den cremede pasta i skåle og top med ristede pinjekerner. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære grøntsagerne ud, skylle spinaten og dække et fint bord.