Cremet pasta med spinat og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 250 gramcherrytomater
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 130 gramrød pesto
  • 200 gramfrosne ærter
  • 25 grampinjekerner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet pasta med spinat og pesto

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en lækker pastaret med cherrytomater, ærter og spinat i en cremet sovs af rød pesto og cremefine. Vi topper hele herligheden med ristede pinjekerner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  fuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 250 gramcherrytomater
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 130 gramrød pesto
  • 200 gramfrosne ærter
  • 25 grampinjekerner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af løget og skyl cherrytomaterne. Hak løget fint og skær cherrytomaterne i kvarte. Skyl spinaten grundigt.

3. Varm en dyb pande op med olivenolie og svits løg og cherrytomater. Tilsæt cremefine og pesto og lad det simre i et par minutter. Tilsæt spinaten og ærterne og lad det simre i yderligere et par minutter.

4. Rist pinjekernerne på en tør pande.

5. Bland pastaen med grøntsager og sauce og server den cremede pasta i skåle og top med ristede pinjekerner. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære grøntsagerne ud, skylle spinaten og dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre