Cremet pastaret med skinkekød og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stksquash
  • 300 gramfersk skinkekød i tern
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 terningsvinebouillon
  • 150 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet pastaret med skinkekød og grøntsager

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

En lækker pastaret med fuldkornspasta, skinkekød i tern, squash, brune champignoner og ærter i en cremet sauce med oregano. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stksquash
  • 300 gramfersk skinkekød i tern
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 terningsvinebouillon
  • 150 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl squashen. Del den i to på langs og skær begge stykker i skiver.

2. Varm en pande eller gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og skinke i tern. Tilsæt champignoner og squash og steg i et par minutter.

3. Imens skinke og grøntsagerne steger: Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

4. Tilsæt cremefine, oregano, bouillon og ærter til gryden med kød og grøntsager og lad det simre i et par minutter til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.

5. Server den cremede pastaret i skåle og top evt. med friskrevet parmesan, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og skære squash i skiver.

Ekstra smag: Top med revet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre