Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker pastaret med fuldkornspasta, skinkekød i tern, squash, brune champignoner og ærter i en cremet sauce med oregano. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 200 grambrune champignon
- 1 stksquash
- 300 gramfersk skinkekød i tern
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 spsktørret oregano
- 1 terningsvinebouillon
- 150 gramfrosne ærter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl squashen. Del den i to på langs og skær begge stykker i skiver.2
Varm en pande eller gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og skinke i tern. Tilsæt champignoner og squash og steg i et par minutter.3
Imens skinke og grøntsagerne steger: Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.4
Tilsæt cremefine, oregano, bouillon og ærter til gryden med kød og grøntsager og lad det simre i et par minutter til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.5
Server den cremede pastaret i skåle og top evt. med friskrevet parmesan, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og skære squash i skiver.
Ekstra smag: Top med revet parmesan.