Cremet pastasalat med kylling i svøb

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 300 gramedamamebønner
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 1 stkrødløg
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en nem pastasalat og vendt den i en lækker cremet karrydressing. Pastasalaten bliver serveret som tilbehør til saftige kyllingefileter i svøb. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middelvarme til de er gyldne på hver side.

3. Rør cremefraiche, mayonnaise og karry sammen og smag til med salat og peber.

4. Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i tern. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern.

5. Vend pasta, peberfrugt, edamamebønner og rødløg sammen med karrydressingen og top med hakket persille.

6. Den cremede pastasalat som tilbehør til kyllingen i svøb. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og vende i pastasalaten.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre