Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker pastaret med cremet sovs af cremefine, champignoner, aubergine, cherrytomater, timian og oregano. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkaubergine
- 200 gramchampignon
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 10 stkcherrytomater
- 2.5 dlcremefine 15%
- 0.5 spsktørret timian
- 0.5 spsktørret oregano
- 350 gramfuldkornspastaskruer
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl auberginen og skær den i små tern. Rens og skyl champignonerne og skær dem i små tern. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.2
Varm en pande op med en god sjat olivenolie og svits grøntsagerne.3
Imens grøntsagerne steger: Skyl cherrytomaterne og skær dem i kvarte.4
Tilsæt cherrytomaterne og lad det hele stege videre i ca. 5 min. Tilsæt cremefine, timian og oregano og lad sovsen simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.5
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.6
Server pastaen med den cremede grøntsagssovs og top evt. hele herligheden med friskrevet parmesan, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne.
Ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.