Cremet pastaret med masser af grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkaubergine
  • 200 gramchampignon
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 10 stkcherrytomater
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 spsktørret timian
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 350 gramfuldkornspastaskruer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker pastaret med cremet sovs af cremefine, champignoner, aubergine, cherrytomater, timian og oregano. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl auberginen og skær den i små tern. Rens og skyl champignonerne og skær dem i små tern. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

2. Varm en pande op med en god sjat olivenolie og svits grøntsagerne.

3. Imens grøntsagerne steger: Skyl cherrytomaterne og skær dem i kvarte.

4. Tilsæt cherrytomaterne og lad det hele stege videre i ca. 5 min. Tilsæt cremefine, timian og oregano og lad sovsen simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

5. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

6. Server pastaen med den cremede grøntsagssovs og top evt. hele herligheden med friskrevet parmesan, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne. Ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre