De lækreste brunchpandekager

Ingredienser

( Ca. 20 stk. )

  • 3 stkæg
  • 200 gramhvedemel
  • 50 gramsukker
  • 1/4 tsksalt
  • 4 tskvanillesukker
  • 2 tskbagepulver
  • 1 tsknatron
  • 25 gramsmør- smeltet
  • 2 dlmælk
  •  smør- til stegning
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hos Mambeno elsker vi langsomme weekend- og feriemorgener med unger i nattøj og lækker morgenmad. Tag ungerne med i køkkenet og prøv vores mega lækre brunchpandekager, der er perfekt til dage, hvor der er lidt ekstra tid. Top dem med honning eller sirup og masser af frisk frugt. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med hvedemel, sukker, salt, vanillesukker, bagepulver og natron.

2. Smelt smørret i en gryde eller i mikroovnen. Husk at lægge et stykke køkkenrulle over, hvis du smelter smørret i mikroovnen. Så undgår du at skulle gøre rent efterfølgende :o)

3. Tilsæt smeltet smør og mælk lidt efter lidt. Pisk til dejen er glat og uden klumper.

4. Varm din bedste slip-let pande op og smelt en klat smør. Når smørret er bruset af og blevet gyldent, hælder du lidt dej i små runde klatter på panden. Steg dem ved jævn varme og vend dem undervejs.

5. Server pandekagerne med masser af frisk frugt og honning, sirup eller hvad du nu har lyst til som topping.

6. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du ikke kan piske klumperne ud af dejen, så brug en stavblender. Du kan også hælde alle ingredienserne i en blender, hvis du har sådan en i køkkenet. Og husk, at børn elsker både at spise og bage pandekagerne. Så tag dem med i køkkenet og lad dem få deres egen pande og palet.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre