De lækreste frøsnappere med pikantost

Ingredienser

( ca. 30 styk )

  • 2 stkbutterdej i rulle
  • 200 grampikantost
  • 100 gramrevet ost
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 stkæg
  • 20 gramblå birkes
  • 20 gramsesamfrø
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De her frøsnappere, der er et alternativ til den søde udgave, er altså virkelig gode! De er fyldt med pikantost, revet ost og oregano og er derfor perfekte til madpakken eller som eftermiddagssnack. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Rul den ene pakke butterdej ud. Smør et godt lag pikantost på med en dejskraber og top med revet ost og oregano.

3. Læg den anden rulle butterdej ovenpå, pensl med sammenpisket æg og drys skiftevis med birkes og sesamfrø.

4. Skær dejen over i to lige store stykker på den lange side. Skær herefter dejen ud i strimler på ca. 3-4 cm i bredden.

5. Lav nu snoninger på hver dej-strimmel, så de "twister". Det gør i øvrigt ikke noget, at fyldet løber lidt ud undervejs. Læg de snoede frøsnappere på en bageplade med bagepapir.

6. Bag frøsnapperne i 15-20 minutter, til de er let gyldne på toppen.

7. Så må der guffes - velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smøre pikantost på dejen. De kan også drysse med revet ost og oregano.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre