De lækreste kanelsnegls-pandekager

Sponsoreret af:  

Ingredienser

( Ca. 8 stk. )

  • Pandekagedej
  • 3 stkæg
  • 200 gramhvedemel
  • 50 gramsukker
  • 1/4 tsksalt
  • 4 tskvaniljesukker
  • 2 tskbagepulver
  • 1 tsknatron
  • 25 gramLurpak smør
  • 2 dlmælk
  • Remonce
  • 100 gramLurpak smør
  • 100 grambrun farin
  • 1 spskstødt kanel
  • Glasur
  • 150 gramflormelis
  • 2 spskkogende vand
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

De lækreste kanelsnegls-pandekager

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

Kan du forestille dig en bedre kombination end pandekager og kanelsnegle? Det kan vi ikke, og det kan dine børn med garanti heller ikke. Derfor har vi lavet den ultimative kombination, der smager SÅ godt! Du kan enten servere kanelsneglene enkeltvist eller stablet, hvor du skærer dem ud som en kage. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Pandekagedej
  • 3 stkæg
  • 200 gramhvedemel
  • 50 gramsukker
  • 1/4 tsksalt
  • 4 tskvaniljesukker
  • 2 tskbagepulver
  • 1 tsknatron
  • 25 gramLurpak smør
  • 2 dlmælk
  • Remonce
  • 100 gramLurpak smør
  • 100 grambrun farin
  • 1 spskstødt kanel
  • Glasur
  • 150 gramflormelis
  • 2 spskkogende vand

Fremgangsmåde

1. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med hvedemel, sukker, salt, vaniljesukker, bagepulver og natron.

2. Smelt smørret i en gryde eller i mikroovnen. Husk at lægge et stykke køkkenrulle over, hvis du smelter smørret i mikroovnen. Så undgår du at skulle gøre rent efterfølgende.

3. Tilsæt smeltet smør og mælk lidt efter lidt. Pisk til dejen er glat og uden klumper.

4. Smelt smørret til remoncen i en gryde og tilsæt brun farin og kanel. Lad den køle lidt af og hæld derefter massen i en frysepose og klip et lille hul i hjørnet. Læg posen til side, uden at fyldet ryger ud.

5. Varm din bedste slip-let pande op og smelt en klat smør. Når smørret er bruset af og blevet gyldent, hælder du dej i en stor rund klat på panden - ca. 15 cm i diameter - ligesom når du bager helt almindelige pandekager. Og nu kommer så tricket..

6. Tryk en spiral af kanelsmør ud på den ubagte side og vend dem, når de er klar. Læg pandekagerne i en stabel på en tallerken, hvis du vil serverer dem som en kage. Ellers kan de også serveres enkeltvis.

7. Bland flormelis med kogende vand, til du har en masse med konsistens som sød sennep på flaske. Tilsæt kun lidt kogende vand ad gangen, da glasuren nemt bliver for tynd. Hæld glasur over alle de stablede pandekager og og skær dem ud i trekanter som en lagkage. Mums - så må der guffes!

8. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at komme alle ingredienser i dejen. De kan også lave smør- og kanelblandingen og røre glasuren. Prøv også at lade dine unger vende en pandekage eller to.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre