De nemmeste bananchips

Ingredienser

( Mange! )

  • 2 stkbananer
  •  salt
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kender du det, at bananerne har fået brune pletter og ungerne ikke gider at spise dem? Men bare rolig! Du behøver slet ikke at smide dem ud. Prøv vores opskrift på nemme og sprøde bananchips - de er super nemme at lave, og så er ungerne helt vilde med dem i madpakken. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 100 grader varmluft.

2. Skræl bananerne og skær dem i meget tynde skiver. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Hvis de er meget bløde, så brug en kniv til at løfte dem over på bagepladen.

3. Drys med lidt salt og bag bananerne i ovnen i ca. en time - måske lidt mere - til de er sprøde, når du prøvesmager.

4. Spis dem med det samme eller opbevar dem i en dåse med tætsluttende låg eller et patentglas.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Hvis dine børn er ferme med en kniv, så kan de godt skære bananerne i tynde skiver - måske med lidt hjælp fra dig. Ellers er de mestre i at prøvesmage!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre