De nemmeste müslibarer

Ingredienser

(Ca. 15 styk )

  • 450 grammüsli med nødder og frugt
  • 50 gramkokosmel
  • 1 dåsekondenseret mælk
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en lynhurtig opskrift på müslibarer, der blot kræver 10 minutters forberedelse i køkkenet. De smager virkelig godt og er perfekt at have med som snacks i madpakken eller til fritidsaktiviteter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 140 grader varmluft.

2. Bland müsliblandingen sammen med kokosmel og kondenseret mælk. Det er vigtigt, at du rører det rigtig godt sammen, så blandingen er fugtig hele vejen igennem.

3. Fordel massen i en aflang rugbrødsform el. lign. af silikone eller beklædt med bagepapir. Fugt hænderne og tryk massen godt sammen.

4. Bag müslimassen i ovnen i ca 60 min., eller til massen har fået en flot gylden farve. Pas på ikke at give den for meget. Når de færdige müslibarer køler af, bliver konsistensen mere fast.

5. Lad müslimassen køle af i formen, til den er næsten helt kold. Tag forsigtigt massen ud af formen og skær den i aflange barer med en brødkniv. Pas på de ikke smuldrer. Hvis de alligevel gør, er de stadig for varme. Så lad dem køle helt af, inden du skærer dem ud.

6. Lad müslibarerne køle helt af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til røre müsliblandingen godt sammen og presse blandingen flad og fast.

Kondenseret mælk fås i de fleste supermarkeder på små dåser - bl.a. fra Nestlé.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre