De nemmeste og sprødeste chokoladecornflakes

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcornflakes
  • 100 grammørk chokolade
  • 100 gramhvid chokolade
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De er super sprøde og smager vildt godt som lækre snacks de her chokoladecornflakes. De er lavet med både hvid og mørk chokolade og lynhurtige at lave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld cornflakes i en skål og kvas dem en anelse med hænderne.

2. Knæk de to forskellige chokolader i mindre stykker og læg dem i to forskellige skåle af glas eller porcelæn. Smelt chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen.

3. Fordel halvdelen af cornflakesene i henholdsvis den ene og anden skål. Bland godt rundt så chokoladen fordeler sig på alle cornflakes.

4. Brug en ske til at fordele små cornflakes-toppe på et stykke bagepapir - saml dem evt. en anelse med fingrene.

5. Hvis du har spiseligt glimmer eller andet pynt, så spray det på. Sæt dem på køl enten i køleskabet eller i fryseren - så tager det kun 10 minutter.

6. Server dem, når chokoladen er hård. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn kvase cornflaksene. De kan også knække chokoladen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre