De nemmeste og sprødeste chokoladecornflakes

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcornflakes
  • 100 grammørk chokolade
  • 100 gramhvid chokolade
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

De nemmeste og sprødeste chokoladecornflakes

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

De er super sprøde og smager vildt godt som lækre snacks de her chokoladecornflakes. De er lavet med både hvid og mørk chokolade og lynhurtige at lave. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramcornflakes
  • 100 grammørk chokolade
  • 100 gramhvid chokolade
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Hæld cornflakes i en skål og kvas dem en anelse med hænderne.

2. Knæk de to forskellige chokolader i mindre stykker og læg dem i to forskellige skåle af glas eller porcelæn. Smelt chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen.

3. Fordel halvdelen af cornflakesene i henholdsvis den ene og anden skål. Bland godt rundt så chokoladen fordeler sig på alle cornflakes.

4. Brug en ske til at fordele små cornflakes-toppe på et stykke bagepapir - saml dem evt. en anelse med fingrene.

5. Hvis du har spiseligt glimmer eller andet pynt, så spray det på. Sæt dem på køl enten i køleskabet eller i fryseren - så tager det kun 10 minutter.

6. Server dem, når chokoladen er hård. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn kvase cornflaksene. De kan også knække chokoladen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre