Den bedste brownie med hasselnødder

Ingredienser

( 1 kage )

  • 200 gramLurpak smør
  • 200 grammørk chokolade
  • 150 gramhasselnødder
  • 250 gramsukker
  • 2 spskbrun farin
  • 4 stkæg
  • 80 gramhvedemel
  • 3 spskkakaopulver
  • 1 spskvaniljesukker
  • 0.5 tsksalt
  •  årstidens bær
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Den bedste brownie med hasselnødder

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

(Sponsoreret af Arla) Det her er nok den BEDSTE brownie, du kan forestille dig! Den er cremet indeni og har den perfekte sejhed - MUMS. Vi har lavet den med hasselnødder (og MASSER af smør, selvfølgelig), men du kan bruge lige de nødder, du bedste kan lide. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramLurpak smør
  • 200 grammørk chokolade
  • 150 gramhasselnødder
  • 250 gramsukker
  • 2 spskbrun farin
  • 4 stkæg
  • 80 gramhvedemel
  • 3 spskkakaopulver
  • 1 spskvaniljesukker
  • 0.5 tsksalt
  •  årstidens bær

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Smelt smørret i mikroovnen eller i en gryde. Hæld det op i en skål, tilsæt hakket chokolade og rør godt til chokoladen er smeltet. Hak nødderne groft og tilsæt dem til chokoladen.

3. Bland sukker og brun farin sammen i en anden skål, tilsæt æggene og pisk massen godt sammen - gerne 7-10 minutter. Vend chokoladeblanding forsigtigt i.

4. Bland mel, kakaopulver, vaniljesukker og salt sammen og vend det forsigtigt i dejen, til den er samlet.

5. Hæld dejen i en firkantet smurt form - ca. 25 x 25 cm. Du kan også bruge en rugbrødsform eller lignende.

6. Bag kagen i ca. 15-20 minutter.

7. Lad kagen køle af og skær den ud i firkanter. Server solo eller med friske bær.

8. SÅ må der guffes - velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre den smeltede smør og chokolade sammen - men pas på, det er meget varmt. De kan også hjælpe med at piske - så længe som de (og du..) nu har tålmodighed til.. 🙂

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre