Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Har du lidt ekstra agurk i køleskabet, så prøv denne agurkerelish. Den er super nem at lave og virkelig lækker, og kan bruges på pålæg, til dressing eller som topping på hotdogs. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkrødløg
- 0.5 stkagurk
- 5 spsklagereddike
- 7 spsksukker
- 0.5 tsksalt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl løget og skær det i kvarte og skyl agurken. Kom begge dele i en minihakker og giv det en hurtig snurretur.2
Kog eddike, sukker og salt sammen i en gryde. Når sukkeret er opløst, tilsætter du løg og agurk. Lad det hele koge under omrøring i 10-15 minutter.3
Smag til med salt og peber og kom relishen i et helt rent glas skoldet med kogende vand og evt. atamon - eller en en hel ren lufttæt beholder og opbevar den på køl.4
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurken i mindre stykker, så den kan komme i minihakkeren.