Den nemmeste agurkerelish

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkagurk
  • 5 spsklagereddike
  • 7 spsksukker
  • 0.5 tsksalt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Har du lidt ekstra agurk i køleskabet, så prøv denne agurkerelish. Den er super nem at lave og virkelig lækker, og kan bruges på pålæg, til dressing eller som topping på hotdogs. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl løget og skær det i kvarte og skyl agurken. Kom begge dele i en minihakker og giv det en hurtig snurretur.

2. Kog eddike, sukker og salt sammen i en gryde. Når sukkeret er opløst, tilsætter du løg og agurk. Lad det hele koge under omrøring i 10-15 minutter.

3. Smag til med salt og peber og kom relishen i et helt rent glas skoldet med kogende vand og evt. atamon - eller en en hel ren lufttæt beholder og opbevar den på køl.

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurken i mindre stykker, så den kan komme i minihakkeren.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre