Den nemmeste agurkerelish

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkagurk
  • 5 spsklagereddike
  • 7 spsksukker
  • 0.5 tsksalt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Den nemmeste agurkerelish

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Har du lidt ekstra agurk i køleskabet, så prøv denne agurkerelish. Den er super nem at lave og virkelig lækker, og kan bruges på pålæg, til dressing eller som topping på hotdogs. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkagurk
  • 5 spsklagereddike
  • 7 spsksukker
  • 0.5 tsksalt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl løget og skær det i kvarte og skyl agurken. Kom begge dele i en minihakker og giv det en hurtig snurretur.

2. Kog eddike, sukker og salt sammen i en gryde. Når sukkeret er opløst, tilsætter du løg og agurk. Lad det hele koge under omrøring i 10-15 minutter.

3. Smag til med salt og peber og kom relishen i et helt rent glas skoldet med kogende vand og evt. atamon - eller en en hel ren lufttæt beholder og opbevar den på køl.

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurken i mindre stykker, så den kan komme i minihakkeren.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre