Enchiladas med rester

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Enchilados
  • 400 gramkødsovs
  • 8 spsksalsa til tortillas
  • 300 gramløse majs
  • 4 stkfuldkornstortillas
  • 75 gramost- revet
  • Avocadosalat
  • 2 stkavocado
  • 3 stktomater
  • 1/2 stkgranatæble
  • 1/4 stkcitron
  • 1/4 pottepersille
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Der er ofte en rest kødsovs tilbage efter spaghettien eller pitabrødene, og en rigtig god og hurtig måde at få det hele brugt på, er at lave lækre enchiladas. De er i øvrigt også gode i madpakken. Så gem en enkelt - selvom de hurtigt bliver spist! God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

Enchiladas

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

2. Opvarm kødsovsen og tilsæt majs. Smag til med salt og peber. Fordel kødsovsen på tortillaerne og rul dem sammen. Læg dem i et ildfast fad og fordel salsa og revet ost på toppen og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, eller til osten er smeltet og har fået en flot gylden farve.

Avocadosalat

3. Flæk imens avocadoerne, fjern stenene, skrab kødet ud og hak det groft. Men vær forsigtig, så det ikke bliver "smattet". Vask tomaterne og hak dem groft. Befri granatæblet for kerner og vend forsigtigt alle grøntsagerne med lidt citronsaft og salt og peber.

4. Server sammen med de lune enchiladas - evt. med lidt hakket persille på toppen.

5. Velbekomme! :o)

Tip

Det kan virke lidt besværligt at få kernerne ud af granatæblet, men det er faktisk slet ikke så svært! Fyld en skål med vand. Flæk granatæblet og læg det ned i vandet. Brug nu fingrene til at trykke på skallen, så kernerne løsner sig. Befri skallen fra kerner. Så undgår du, at det sprøjter med rød saft i hele køkkenet. Smart ik' ?

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre