Falafler i wrap med alverdens grønt

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramfalafler
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 dlcreme fraiche eller skyr
  • 0.5 pottepurløg
  •  hvidløgspulver
  • 1 stkavocado
  •  salat efter eget valg
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Falafler er en rigtig god måde at få introduceret vegetarretter til børn. De minder lidt om en krydret frikadelle og har en super lækker panering, som mange børn er vilde med. Her serverer vi falafler i wraps med grøntsager og purløgsdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tilbered falaflerne efter anvisningen på pakken - eller tryk på kokkehuen i ingredienslisten og få opskriften på den hjemmelavede udgave. Husk i så fald at justere indkøbslisten.

2. Vask cherrytomaterne og halver dem. Vask agurken og skær den i mundrette stykker. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i strimler.

3. Bland skyr eller creme fraiche sammen med klippet purløg, et drys hvidløgspulver eller to og salt og peber.

4. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Dryp evt. med lidt citronsaft, så avocadoen ikke bliver brun. Skyl salaten og stil det hele på bordet i små skåle eller anret det på et stort fad.

5. Varm tortillaerne på en pande eller varm dem i ovnen.

6. Så er det tid til, at alle kan sammensætte deres yndlingswrap.

7. Velbekomme!

Tips

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Der er masser af snittearbejde i dag, så lad dine børn være med til at skære tomater, agurker, peberfrugt og avocado. Men husk at passe på fingrene og brug en børnevenlig kniv.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre