Falafler med couscoussalat og melon. Hertil purløgsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 pottepurløg
  • 1 stkcitron
  • 300 gramfalafler
  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 stkagurk
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkrødløg
  • 0.5 stkcantaloupemelon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  citron
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Falafler med couscoussalat og melon. Hertil purløgsdressing.

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Lækre og sprøde falafler og couscoussalat med spidskål, agurk, cherrytomater og rødløg. Serveret med en simpel purløgsdressing som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramcouscous
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 pottepurløg
  • 1 stkcitron
  • 300 gramfalafler
  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 stkagurk
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkrødløg
  • 0.5 stkcantaloupemelon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  citron

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader. Kog couscousen efter anvisningen på pakken og lad det herefter køle af.

2. Rør creme fraiche sammen med hakket purløg og smag til med citronsaft, salt og peber.

3. Opvarm falaflerne efter anvisningen på pakken.

4. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl agurken og cherrytomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær dem ud i ønsket størrelse og vend alle grøntsagerne sammen med couscousen, en god sjat olivenolie, salt og peber.

5. Skær melonen ud efter eget ønske.

6. Server de sprøde falafler med couscoussalaten, melon og dressing som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og cherrytomaterne og pille skællen af rødløget.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre