Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre og sprøde falafler og couscoussalat med spidskål, agurk, cherrytomater og rødløg. Serveret med en simpel purløgsdressing som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramcouscous
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 pottepurløg
- 1 stkcitron
- 300 gramfalafler
- 0.5 stkspidskål
- 0.5 stkagurk
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkrødløg
- 0.5 stkcantaloupemelon
- olivenolie
- salt
- peber
- citron
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader. Kog couscousen efter anvisningen på pakken og lad det herefter køle af.2
Rør creme fraiche sammen med hakket purløg og smag til med citronsaft, salt og peber.3
Opvarm falaflerne efter anvisningen på pakken.4
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl agurken og cherrytomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær dem ud i ønsket størrelse og vend alle grøntsagerne sammen med couscousen, en god sjat olivenolie, salt og peber.5
Skær melonen ud efter eget ønske.6
Server de sprøde falafler med couscoussalaten, melon og dressing som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og cherrytomaterne og pille skællen af rødløget.