Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Falafler er en slags vegetariske frikadeller, som de fleste børn er ret vilde med. Her serverer vi dem sammen med en sprød salat og ovnbagte kartofler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 35 gramspæde spinatblade
- 125 gramblåbær
- 350 gramfærdig sommerslaw
- 300 gramfalafler
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- bagepapir
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i både, vend med lidt olivenolie, salt og peber og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 25 min.3
Skyl spinat og blåbær og vend dem sammen med sommerslaw, olivenolie, salt og peber. Gem den tilhørende dressing der skal vendes sammen med creme fraichen.4
Fordel falaflerne ovenpå kartoflerne og lad dem bage med de sidste 15 min.5
Rør creme fraichen sammen med dressingen og smag til med salt og peber.6
Server falaflerne med ovnbagte kartofler, sprød kålsalat og dressing som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle blåbær og spinat.