Fedtfattig mørbradgryde med ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 1 stksnackpeber
  • 1 stkløg
  • 200 gramchampignon
  • 1 stksvinemørbrad
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1.5 dlcremefine 15%
  • 1 terningsvinebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker mørbradgryde med svinemørbrad, paprika, snackpeber, champignoner og hakkede tomater. Vi har udeladt bacon og cocktailpølser og brugt cremefine i stedet for piskefløde. Men mørbradgryden smager stadig mega godt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl snackpeberen, pil skrællen af løget og skær begge dele i små tern. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte.

3. Puds de mest genstridige sener af mørbraden og skær den i passende stykker.

4. Varm en gryde med olivenolie og svits kødet. Tilsæt snackpeber, løg, champignoner og paprika og steg det i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, cremefine og bouillon og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

5. Server mørbradgryden med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. Ekstra smag: Friskhakket persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre