Fish tacos med paneret torsk, mangosalat og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramtorskeloins el. torskefilet
  • 2 stkæg
  • 150 grampanko eller almindelig rasp
  • 1 stkmango
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 1 stkavocado
  • 1 stklime
  • 1 pottefriske koriander
  • 2 dlcreme fraiche 13 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 spskketchup
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  tørret chili
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fish tacos med paneret torsk, mangosalat og dressing

I samarbejde med

En super lækker måde at spise fisk på. Vi har paneret lækre torske-stykker og fyldt dem i tortillas med mangosalat, dressing og friske koriander. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramtorskeloins el. torskefilet
  • 2 stkæg
  • 150 grampanko eller almindelig rasp
  • 1 stkmango
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 1 stkavocado
  • 1 stklime
  • 1 pottefriske koriander
  • 2 dlcreme fraiche 13 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 spskketchup
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  tørret chili
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skær torsken i mindre stykker.

2. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Hæld raspen ud på en flad tallerken og vend det med lidt salt og peber. Vend torsk-stykkerne i det sammenpiskede æg og efterfølgende i raspen.

3. Steg fisken i lidt olie på en pande. Vend fisken forsigtigt undervejs, så den ikke smuldrer. Dæk de færdigstegte stykker med alufolie mens du laver resten.

4. Skræl mangoen og fjern stenen. Skær frugtkødet i tern. Skyl agurken, del den på langs og fjern kernerne i midten ud. Skær resten i tern.

5. Skræl løget og skær det i strimler. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Hak halvdelen af korianderne. Bland alle grøntsagerne sammen til en lækker salat sammen med friskpresset limesaft, olie, salt og peber.

6. Rør en hurtig dressing af creme fraiche, presset hvidløg, paprika, ketchup og lidt chili efter smag. Smag til med salt og peber.

7. Lun tortillaerne i ovnen eller på en pande.

8. Server de panerede fiskestykker sammen med mangosalat, dressing og lidt friske koriander på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære mangoen i tern. De kan også panere fiskestykkerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre