Fiskefilet med bagt hokkaido og remo

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkhokkaidogræskar
  • 100 gramrasp
  • 100 gramrugmel
  • 2 stkæg
  • 6 stkrødspættefileter
  • 2 stkæbler
  • 0.5 stkagurk
  • 175 grampickles
  • 0.5 dlcremefraiche eller skyr
  • 0.5 tskkarry
  •  smør
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fiskefileter er og bliver bare en familiefavorit! Her har vi serveret fileterne med bagte hokkaidogræskar og hjemmerørt remoulade. Remoen er lavet af pickles, der fås i små bakker fra bl.a. K-Salat. Du finder pickles i køledisken ved siden af skinkesalaten og de øvrige frokostsalater. Kan du ikke finde pickles kører du selvfølgelig bare med den klassiske købe-remo fra køleskabet. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

2. Vask græskarret, del det i to og fjern kernerne. Skær græskaret i grove stave og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med en god slat olivenolie og bag dem i ovnen i 20-30 minutter, eller til de er gyldne.

3. Hæld rasp og rugmel op på hver sin middagstallerken. Kværn lidt salt og peber udover rugmelet og bland det sammen. Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dem sammen med en gaffel.

4. Vend først rødspættefileterne i rugmel, derefter æg og til sidst rasp. Steg dem i en god blanding af smør og olie på en slip let-pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof.

5. Bland pickles med mayonnaise og karry og smag til med salt og peber.

6. Skyl æble og agurk og skær begge dele i stave til gnavergrønt. Server dem sammen med fiskefileterne, de bagte hokkaidogræskar og masser af remo!

7. Velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at panere fisken. De kan også skære gnavergrønt og røre remouladen sammen. 

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre