Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
10 min
Fiskepakker er en hyggelig måde at servere fisk på og så tager fisken smag fra de andre ingredienser i pakken. Vi serverer med kartofler og peberfrugt bagt i ovnen, som blandes med salatost og oliven. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramkartofler
- 3 stkblandede peberfrugter
- 0.5 spsktørret oregano
- 1 pottepurløg
- 1 stkøkologisk citron
- 150 gramedamamebønner
- 225 gramrødspættefileter
- 30 gramsmør
- 1 pottepersille
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- 100 gramkryddermarineret salatost
- alufolie
- salt
- peber
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Skyl peberfrugterne og skær dem i strimler med en tykkelse på ca. 2 cm. Vend kartofler og peberfrugter med olie og oregano og bag dem på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 25 minutter.3
Klip purløg og skær citron i skiver og bland det med edamamebønnerne i en skål.4
Læg et stykke alufolie (ca. 30 cm langt) pr. person på bordet. Fordel fisken på alu-stykkerne og top med edamameblandingen og til sidst en klat smør. Krydr med salt og peber. Luk til sidst sammen som pakker men stadig med en åbning i toppen, så dampen kan slippe ud.5
Læg foliepakkerne i ovnen og steg dem i ca. 15-20 minutter, til fisken er lige nøjagtigt mør og færdigtilberedt. Du kan tjekke det ved at trykke let på fisken med en gaffel. Når kødet deler sig i flager, er fisken færdig.6
Top de bagte peberfrugter og kartofler med hakket persille, oliven og salatost og server sammen med en fiskepakke til hver. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skære peberfrugter i skiver De kan også fordele fisk og grønt i pakkerne.