Fiskepakker med bagte kartofler og græskinspireret salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramkartofler
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 pottepurløg
  • 1 stkøkologisk citron
  • 150 gramedamamebønner
  • 225 gramrødspættefileter
  • 30 gramsmør
  • 1 pottepersille
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  •  alufolie
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fiskepakker er en hyggelig måde at servere fisk på og så tager fisken smag fra de andre ingredienser i pakken. Vi serverer med kartofler og peberfrugt bagt i ovnen, som blandes med salatost og oliven. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Skyl peberfrugterne og skær dem i strimler med en tykkelse på ca. 2 cm. Vend kartofler og peberfrugter med olie og oregano og bag dem på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 25 minutter.

3. Klip purløg og skær citron i skiver og bland det med edamamebønnerne i en skål.

4. Læg et stykke alufolie (ca. 30 cm langt) pr. person på bordet. Fordel fisken på alu-stykkerne og top med edamameblandingen og til sidst en klat smør. Krydr med salt og peber. Luk til sidst sammen som pakker men stadig med en åbning i toppen, så dampen kan slippe ud.

5. Læg foliepakkerne i ovnen og steg dem i ca. 15-20 minutter, til fisken er lige nøjagtigt mør og færdigtilberedt. Du kan tjekke det ved at trykke let på fisken med en gaffel. Når kødet deler sig i flager, er fisken færdig.

6. Top de bagte peberfrugter og kartofler med hakket persille, oliven og salatost og server sammen med en fiskepakke til hver. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skære peberfrugter i skiver De kan også fordele fisk og grønt i pakkerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre