Fladbrød med skinke, melon og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fladbrød med skinke, melon og grønt

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Noget nær verdens hurtigste omgang aftensmad! Hvis du ikke har prøvet at lave dine egne fladbrød, så prøv vores lækre opskrift. Den er super nem, og de smager virkelig godt! Du får opskriften ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skyl grøntsagerne og skær salaten i strimler, tomater og agurk i skiver og peberfrugten og melonen i tern. Stil det hele på bordet i små skåle sammen med skinke skåret i strimler, salatost og dressing.

2. Lun fladbrødene eller tortillaerne på en pande og lad familien lave lige præcist den rulle, de bedst kan lide. Og ja, melon smager super godt i fladbrød sammen med skinke, salat og dressing. Har du i øvrigt lidt melon tilovers, kan du servere det i både som tilbehør. Gab højt og spis!

3. Velbekomme :o)

Tip

I opskriften er der beregnet 1 pakke kogt skinke til to voksne og to børn. Men er I vilde med skinke i din familie, eller bare lidt ekstra sultne, så køb hellere en pakke ekstra, så er du på den sikre side. Se i øvrigt om du kan finde en pakke skinke uden alt for mange tilsætningsstoffer, du alligevel ikke kan udtale :o)

Du kan i øvrigt sagtens udskifte salatosten med revet ost, og har du fladbrød tilovers, er de super lækre i madpakken dagen efter!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre