Frikadeller med cremet pastasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 stkæg
  • 30 gramhavregryn
  • 1.5 dlmælk
  • 200 gramfrosne ærter
  • 20 stkcherrytomater
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskkarry
  • 285 gramløse majs
  •  rapsolie
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker pastasalat med majs, ærter og cherrytomater vendt i en nem karrydressing. Vi serverer pastasalaten sammen med en børnefavorit - frikadeller. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Pil skrællen af løget og hak det fint - brug evt. en minihakker. Rør svinekød, løg, æg, havregryn, mælk, salt og peber sammen. Lad farsen trække i ca. fem min.

3. Imens farsen trækker: Overhæld ærterne med kogende vand, skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.

4. Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie. Steg en lille prøvedelle for at smage til. Steg dellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.

5. Imens frikadellerne steger: Rør creme fraiche og karry sammen og smag til med salt og peber. Vend pasta, ærter, cherrytomater og majs sammen med karrydressingen.

6. Server frikadellerne med cremet pastasalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pastaerne - de kan også skylle cherrytomaterne. Ekstra smag: Vend friskhakket persille i pastasalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre